Έλα να Παίξουμε Παιδότοπος
Greek Language English Language

Έλα να Παίξουμε - Υπηρεσίες

Εκτός από τον όμορφα σχεδιασμένο παιδότοπο που είναι ιδανικός για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και χαράς, στο “Έλα να Παίξουμε” προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε το καινούργιο ώστε να συμβάλουμε θετικά στις τόσο προσωπικές αλλά και κοινωνικές στιγμές, τόσο των μικρών φίλων μας αλλά και όλης της οικογένειας.

 

Στον ασφαλή και φιλικό χώρο του παιδότοπου θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, ενώ τα παιδιά σας θα έχουν την ευκαιρία να συναναστραφούν με παιδιά της ηλικίας τους και μέσα από το παιχνίδι να ανακαλύψουν την έννοια της φιλίας και της κοινωνικοποίησης.

 

Η όλη οργάνωση και το πρόγραμμα του παιδότοπου βασίζεται στην οικογένεια και πιο συγκεκριμένα στη διασκέδαση όλων των μελών της οικογένειας. Είμαστε σίγουροι ότι κοντά μας θα περάσετε όμορφες στιγμές γεμάτες διασκέδαση, απόλαυση και παιχνίδι.


Παιδικά Πάρτι

Γιορτάστε τα γενέθλια του παιδιού σας, οργανώνοντας ένα πάρτι στον παιδότοπο “Έλα να Παίξουμε”. Έχουμε τον τρόπο να κάνουμε τη μέρα της γιορτής του ξεχωριστή, χαρίζοντας κέφι και διασκέδαση σε εκείνο πρώτα αλλά και τους φίλους, με κλόουν, μαγικά κόλπα, χορό και ομαδικά παιχνίδια.

 

Ο χώρος του παιδότοπου είναι ιδανικός για πάρτι καθώς προσφέρει ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, επιτρέποντας στους μικρούς μας φίλους να ξεφαντώσουν και να διασκεδάσουν με τους φίλους τους. Κάτω από την επίβλεψη του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν παιχνίδια, χορό και τραγούδια, τη φουσκωτή τσουλήθρα, face painting και πολλά άλλα που θα γεμίσουν τις στιγμές τους με χαρά και ξενοιασιά.

 

Εκδηλώσεις

Εκτός από τη δυνατότητα πραγματοποίησης πάρτι ο παιδότοπος ”Έλα να Παίξουμε” οργανώνει και άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με εκπλήξεις και παιχνίδια για τους μικρούς του φίλους.Οργανώνονται εκδηλώσεις για τις Απόκριες και τα Χριστούγεννα, με πολλές εκπλήξεις και δώρα, κέφι και παιχνίδια για όλα τα παιδιά και τους συνοδούς τους.

 

Μπορούμε να οργανώσουμε εκδηλώσεις με τον διάσημο κλόουν που συνεργάζεται μαζί μας, χαρίζοντας στα παιδιά αξέχαστες στιγμές κεφιού και διασκέδασης, με μαγικά κόλπα, ομαδικά παιχνίδια, διαγωνισμούς και άλλες πολλές κεφάτες και διασκεδαστικές δραστηριότητες.

 

Ela Na Paixoume Ela Na Paixoume Ela Na Paixoume Ela Na Paixoume